Schrijf je in
Schrijf je hieronder in met jouw email adres en mis nooit een Soulnote 
Bedankt voor het inschrijven!

Soulnote reading

Als je snel inzicht nodig hebt bij een bepaald vraagstuk dan is een Soulnote reading iets voor jou! Bij deze reading geef je mij aan op welk thema jij inzicht wilt hebben. Denk hierbij aan werk, relatie of iets op persoonlijk vlak.

Na ontvangst van jouw aanvraag ontvang je van mij binnen 48 uur een pdf-bestand in je mailbox. In dit bestand vind je een uitgewerkte reading met 3 kaarten. Je ziet de afbeeldingen van de kaarten met daarbij een uitgebreide beschrijving en als aanvulling de inzichten welke ik gekregen heb bij jouw vraag.

Een Soulnotes reading kost € 17,50.

Je kunt aanvragen via onderstaande knop of neem contact op via de contactknop rechtsonder in je scherm.

Online reading

Tijdens deze uitgebreide online reading van ca. 60 minuten hebben we zoals je inmiddels van mij gewent bent, contact via WhatsApp. Jij mag aan mij het thema doorgeven, maar we kunnen het ook helemaal aan de kaarten overlaten. Van de 4 kaarten die voor jou op tafel komen ontvang je direct een mooie foto. Via spraakberichten vertel ik je alles wat de kaarten jou te vertellen hebben en natuurlijk is er ruimte voor jou om vragen te stellen. We sluiten de reading af met mooie inzichten en een geschreven samenvatting van de reading. Superfijn om zo later de hele reading nog eens na te lezen en horen.

Lees vooral op de review-pagina wat anderen hiervan vonden!

Een Online reading kost € 42,50.

Je kunt een reading aanvragen via onderstaande knop of neem contact op via de contactknop rechtsonder in je scherm.