Schrijf je in
Schrijf je hieronder in met jouw email adres en mis nooit een Soulnote 
Bedankt voor het inschrijven!

De oils kun je bij mij in de praktijk ervaren maar natuurlijk kun je ook zelf een start maken met het gebruik van essentiële oils!

Ik neem je hier graag mee in een aantal mogelijkheden om een goede start te maken. Starten via Soulnotes houdt in ieder geval in dat je verzekerd bent van mijn persoonlijke begeleiding. Ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen het meeste uit de door jou gekozen oils te halen.

Een fijne manier voor een uitgebreide start met essentiële oils is een van de Premium Starter Bundels. Er zit een superfijne diffuser in waarmee je de oils op een veilige manier koud kunt vernevelen. Zo behouden ze hun therapeutische waarde. Er zitten 12 essentiële oils in waarvan 6 singels en 6 blends. Ook zitten er 10 testflesjes, een catalogus, 2 NingXia Red 60ml zakjes, een Young Living levensstijl brochure en een rollerballetje met dop in. Er zijn een aantal opties.

Starter Bundel met Dewdrop diffuser

Deze bundel heeft alles wat je nodig hebt om een super start te maken met essentiële oils.  De Dewdrop diffuser is de basis diffuser die in elk interieur zijn plek kan vinden.

De waarde van deze kit is zeker € 380,-. Van Soulnotes ontvang je ook nog een welkomstkit van zeker € 25,- en de verzendkosten van € 12,99 komen daar normaal bij. De kosten zijn dan € 417,99

In de Soulnotes-shop kun je deze Starter Bundel met Dewdrop bestellen voor € 184,-. Dat is dus super veel voordeel! Ik begrijp dat het nog steeds een investering is om te doen. Denk er even goed over na. Als je vragen hebt ben ik er voor je om ze te beantwoorden. Ik kan je wel met zekerheid zeggen, met de Starter Bundel kan je leven positief veranderen en heb je tools voor lichamelijke, emotionele en spirituele ondersteuning in huis.

Starter Bundel met Aria diffuser

Een Starter Bundel met de Aria diffuser is prachtig voor in bijvoorbeeld je salon of praktijk. Natuurlijk misstaat deze mooie diffuser ook niet in de woonkamer. De Aria is een prachtige diffuser met de nieuwste technologie. Hij komt met een afstandsbediening waarmee je de geluiden, interval en lichtkleuren kunt instellen. Deze diffuser heeft een ingebouwde luidsprekers zodat je naar je eigen muziek kun luisteren.

Deze Starter Bundel komt verder met dezelfde 12 essentiële oils en extra’s als de andere Bunde en is ook te vinden in de Soulnotes-shop voor € 295,-

Starter Bundel met Desert mist diffuser

De meest verkochte Starter Bundel van allemaal. De Desert Mist diffuser werkt hetzelfde als de Dewdrop alleen met het ontwerp van een prachtige vaas in een duizend-en-een-nacht sfeer. Deze diffuser heeft dus ook elf verschillende kleurenstanden waaronder een kaarsachtige flikkering. Past dus in ieder interieur.

Deze Starter Bundel komt met dezelfde 12 essentiële oils en extra’s als de andere Bundels en is te vinden in de Solenotes-shop voor € 184,-

Naast starten met een van deze fijne Starter Bundels is het ook mogelijk om een zelf een combinatie van diffuser en oils samen te stellen uit onze Shop. Natuurlijk zijn wij er voor je om je te informeren in welke oils voor jou het meest passend zijn.

Uitgebreid assortiment

Young Living heeft een uitgebreid assortiment aan essentiële oils maar ook aan natuurlijke producten die verrijkt zijn met de oils. Denk aan huid- en haarverzorging, make-up en voedingssupplementen. Daarnaast is er ook een breed assortiment diffusers.

Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Geen nood, stuur me even een berichtje en ik help je graag met een advies op maat.