Schrijf je in
Schrijf je hieronder in met jouw email adres en mis nooit een Soulnote 
Bedankt voor het inschrijven!

Wat fijn dat je hier bent! Mijn naam is Natasja Verbeek en ik ben het gezicht achter Soulnotes.

Als klein meisje groeide ik op met een vader die als Paragnost door het leven ging. Voor mij was dat niet altijd even makkelijk. In die tijd was spiritualiteit maar een raar iets. Omdat ik al niet zo veel aansluiting bij anderen vond hield ik mij dus maar ver van waar mijn vader zich mee bezig hield.

Fast forward naar mijn volwassen leven was ik in mijn laat dertig al twee burn-outs verder en besefte ik dat er dingen moesten veranderen. Met de hulp van mijn vriendin leerde ik dat ik jaren lang voornamelijk in mijn hoofd had geleefd en mij volledig had afgesloten voor mijn gevoel. Het werd tijd hier iets aan te gaan doen.

Lang ben ik bezig geweest met het aankijken van diverse blokkades en schaduwstukken die verwerkt mochten worden om nu uiteindelijk te kunnen zeggen dat ik weer in connectie sta met mijn eigen zijn, mijn ware zelf.

Met de aanpak van al die aspecten startte ook mijn reis in spirituele ontwikkeling. Spirituele ontwikkeling klinkt voor veel mensen nog altijd als een wazig en ongrijpbaar iets. Voor mij is het juist met twee voeten op de grond, zo geaard mogelijk, in connectie komen met mijn intuïtie en leren invoelen op de energieën die overal om ons heen, maar vooral ook in ons zijn.

Een grote hulp bij mijn ontdekkingsreis naar mijzelf zijn mijn paarden geweest. Zij spiegelen mensen constant en leren ons dagelijks mooie lessen, je moet ze alleen wel willen zien. De afgelopen jaren heb ik veel cursussen en opleidingen gedaan. Ik mag mij inmiddels Spiritueel Healer, Tarostist, Reiki Practitioner en Energetisch Paardencoach noemen.

Met de ervaring en kennis die ik inmiddels heb mogen opdoen ben ik hier om jou te mogen ondersteunen op jouw unieke pad. 

Met liefs en licht,